Handgemaakte necklaces en armbanden in diverse materialen. Leer, suede en metaal , bewerkt met echte half-edelstenen, swarowski- stenen, parels, pegels,kralen enz enz Een palet van vrolijke kleuren en heel aparte vormgeving , maken dat de draagster van deze sieraden zich heel speciaal voelt! Alleen enkele stuks, dus nergens een tweede van!

uit 2005 tot 2005 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Pamela-set

2005

Een schitterende set, bestaande uit necklace en armband op wit leder. bewerkt met lila, rose en witte kristalstenen, parels en echte amethyst! De armband is eveneens hiermee bewerkt, is 7 cm breed en verstelbaar in lengte van 20 tot 23 cm.

Sylvia- set

2005

Deze set bestaat eveneens uit een necklace en armband op wit leder . De armband is verstelbaar van 18 tot 20 cm. Het setje is bewerkt met rode en witte kristalstenen en zilveren paillettes en steentjes.

set Jane

2005

Deze set Jane is volledig van wit leder, ook de gedraaide ornamentjes. De necklace zowel als de armband hebben verstelbare sluiting. De armband is 20 cm lang en 6 cm hoog. Door de verwerking van alleen leer, kan men deze set zowel sportief als gekleed bestempelen. Zelfs leuk draagbaar bij jeanskleding!

Valentine

2005

Deze necklace is gemaakt op turquoise suede, gegarneerd met kristalstenen , pegels en een grote parel middenvoor. Deze necklace heeft een vetersluiting en past altijd.

Isabella

2005

Necklace op rose leder , bewerkt met parels, pegels, kristalstenen en kralen . middenvoor een mooie grote kristalsteen met daaronder een 5 cm lange waterval van parels en stenen.

Jacqueline

2005

Deze necklace is gemaakt op turquoise leder,bewerkt met parels en kristalstenen. De grote ronde stenen hebben een rand van pareltjes eromheen en langs de boven- en onderkant zitten mooie kristalhartjes.

Margaret

2005

Deze necklace is eveneens van turquoise suede en is bewerkt met smalle ornamentjes van turquoise leer. Hierop een parel en aan beide zijden afwisselend parels en strass steentjes Tussen de ornamentjes kristalhartjes.

Olivia

2005

Deze rose lederen necklace is bewerkt met parels en kristalstenen. Middenvoor een goudkleurig vierkanten motief van metaal, waarop parels en stenen zijn verwerkt. De parels zijn naturel en lila van kleur. De kraaltjes goud en de stenen cyclaam.

Duchesse

2005

Deze necklace heb ik gemaakt op rose suede, gegarneerd met echte stenen , rosenkwarts en chrysopraas, pareltjes, paillettes en kralen.

Lily

2005

Een witlederen armband met verstelbare sluiting. Bewerkt met witte parels en rose swarovski- steentjes.

Maxima

2005

Deze necklace is gemaakt op rose suede met parels en kralen en in het midden een grote, ovale parel,met goudkleurige omlijstingsrand.

Rose

2005

Een witlederen armband , bewerkt met een ornament met kleine rose swarovski-steentjes, daar omheen kleine rose pareltjes. Verder met grotere rose parels en steentjes. De sluiting is verstelbaar , dus past altijd!

Amouage

2005

Een heel aparte witlederen choker, met centraal een Swarovski-ornament van 4 bij 4 cm, met aan beide zijden 2 kleinere ornamenten van 2,5 bij 2,5 cm. Beeldige rose swarovskisteentjes en witte strass. Verstelbare sluiting van doorzichtig lint.

CLEO

2005

Deze choker is gemaakt van turquoise suède, met in het midden een rond zilverkleurig opengewerkt ornament bewerkt met strasssteentjes en ovale turquoise stenen.Aan de zijkanten ook 2 kleinere ornamenten eveneens met turquoise stenen.Verstelbare sluiting.

Margriet

2005

Een heel mooie groen lederen choker, met centraal een witte margriet, verder bewerkt met lederen ornamentjes, kralen en kraaltjes. Regelbare sluiting.

NAJADE

2005

Deze choker is van turquoise suède gemaakt en opgewerkt met swarovski-stenen en andere steentjes. Past altijd door de regelbare sluiting.